AnnonceLuk annonce
Forlængede restriktioner for dagtilbud og folkeskolerne

30-12-2020

På baggrund af Statsministerens pressemøde tirsdag den 29. december 2020, så har Regeringen forlænget de midlertidige skærpede corona restriktioner fra søndag den 3. januar 2021 og foreløbigt frem til søndag den 17. januar 2021.

Det omfatter også hele børn og ungeområdet. I Kalundborg Kommune betyder det mere konkret, at

  • Alle elever fra 0. klasse til 9. klasse i folkeskolen har fjernundervisning fra mandag den 4. januar 2021 og foreløbigt frem til fredag den 15. januar 2021. Der er tale om såkaldt nødundervisning. Eleverne skal på nuværende tidspunkt først møde fysisk op på skolen mandag den 18. januar 2021. Der kommer besked fra elevernes lærer, når de har haft lejlighed til at tilrettelægge denne nye situation.
  • Alle elever i 0.-4. klasse, som har behov, så tilbydes nødpasning på den lokale folkeskole/SFO. Det vil sige, hvis det er nødvendigt for, at deres forældre kan passe deres arbejde. Derfor vil man på folkeskolerne være klar til at modtage elever i 0.-4. klasse i forbindelse med nødpasning.
  • Alle specialpædagogiske tilbud er fortsat åbent. Det gælder eksempelvis Inklusionscentre, Kathøj/Svallerup og Sigrid Undset.
  • Alle SFOér og klubtilbud er lukket foreløbigt frem til og med fredag den 15. januar 2021. Der vil være mulighed for nødpasning for de børn i 0.-4. klasse, der har behov for det.
  • Alle kommunale dagtilbud er åbne og tilgængelige med almindelige åbningstider fra mandag den 4. januar 2021. Der er med andre ord ikke nogen ændringer i forhold til dit barns dagtilbud.

Michael Gravesen, direktør i Kalundborg Kommune oplyser endvidere, at der her onsdag formiddag har været virtuelt ekstraordinært dagtilbuds- og skoleledermøde med henblik på en koordineret opgaveløsning af de forlængede restriktioner på tværs af de kommunale dagtilbud og folkeskolerne.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0