AnnonceLuk annonce
Forfatterskolen for unge

14-05-2018

Forfatterskolen for unge holder release for ny antologi. Eleverne på Kalundborgs Forfatterskole for unge læser op fra deres nye antologi, Kornmod i Multihuset mandag d. 28. maj kl. 18:30. Der er gratis adgang.

Eleverne har gået på forfatterskolen siden september. I den tid har de skrevet i mange genrer: Digte, erindringsglimt inspireret af den amerikanske digter Joe Brainard, gysere med inspiration i omgivelserne omkring Multihuset, havnen og byen. De har arbejdet med at gøre teksterne sanselige og billedrige. De har arbejdet med fan-fiction og de har skrevet julehistorien "En hår(d) jul", som er en art "Du er hovedpersonen" historie, hvor læseren kan vælge mellem forskellige handlingsmuligheder. Den er publiceret på biblioteks hjemmeside.

Eleverne har deltaget i litteraturfestivalen Litt Talk på Vallekilde Højskole, hvor de selv læste op. De har været på forlagsbesøg i København på Forlaget Rosinante sammen med eleverne fra forfatterskolen i Korsør.
Eleverne har også fået oplæsningstræning af teaterleder Simon Vagn Jensen fra Odsherred Teater.
Til sommer skal de på skrivecamp på Jyderup Højskole sammen med de andre elever fra forfatterskolerne på Midt - og Vestsjælland.

Forfatterskolen starter ny sæson igen til september 2018Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0