AnnonceLuk annonce
Forfatterskole for unge

09-09-2016

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk  

'Forfatterskolen for unge' starter ny sæson den 12. september, og der er stadig ledige pladser til unge mellem 12 og 19 år.

Elsker du at skrive, digte, fortælle historier og bruge din hjerne og dit hjerte kreativt, så er Forfatterskolen for unge måske en idé.
Forfatterskolen for unge holder til på Kalundborg Bibliotek. Her får man undervisning af professionelle forfattere, der træner en i at skrive i alle mulige genrer - fra digte til fan-fiction. Man bliver bedre til at skrive, og man møder andre unge med de samme interesser.

”Jeg har gået på forfatterskolen i to år, mens jeg gik på Kalundborg gymnasium. Det er fedt at skabe noget på egen hånd. At se et blankt dokument eller papir blive fyldt ud af noget, man har på hjertet. Det er fantastisk at lade kreativiteten og fantasien leve. Jeg er også blevet bedre til at øve mig i at skive hjemme. Blevet bedre til at se skrivning som en fritidsaktivitet. Det er som et instrument, man skal blive bedre til at spille på, det kræver bevidst øvning. Derudover er forfatterskolen fantastisk, fordi det er fedt at være sammen med andre, der deler samme passion for at skrive. Man skal gå på forfatterskolen, fordi man udvikler sig, og får respons på tekster, så de kan blive endnu bedre. Man får tid til at fordybe sig i andres tekster og egne. Man lærer hvilken genre, man er bedst til at skrive - noveller, digte, gyserhistorier osv. Man skal gå på forfatterskolen, fordi det er sjovt. En lærerig leg. En lille verden i den store verden,” siger Embla Hansen, der er 19 år.

Den faste underviser er Charlotte Weitze, som man kan læse mere om her: http://www.litteratursiden.dk/forfattere/charlotte-weitze

Det koster 600 kr. at gå på Forfatterskolen for unge. Prisen dækker undervisning og forplejning frem til sommeren 2017. Undervisningen foregår mandage kl. 17-20 på Kalundborg Bibliotek. Første undervisningsgang er mandag d. 12/9 kl. 17.
Tilmelding senest 9/9 på andg@kalundborg.dk

Yderligere information: https://forfatterskolenforunge.wordpress.com/kalundborg/Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0