AnnonceLuk annonce
Forelsket i Kalundborg

04-06-2021

Team Udvikling hos Kalundborg Kommune vil gerne vise alle danskere, at Kalundborg Kommune har meget at byde på, og derfor har de iværksat en helt ny kampagne.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Hjælp os med at finde de mest romantiske steder i Kalundborg Kommune. Kalundborg Kommune er fuld af fantastiske steder, og lige nu leder vi efter de allermest romantiske af slagsen. Således står der på flere plakater rundt omkring i kommunen, fordi man har fundet på en ny idé til at markedsføre Kalundborg på.

Hos Plan, Byg og Miljø - Team Udvikling på Kalundborg Kommune har man fået en idé til, hvordan man sælger Kalundborg bedre. Helt konkret har man søsat projekt ’Forelsket i Kalundborg’ – og du kan være med. 

Kalundborg Kommune er mange ting, men langt fra alle danskere kender til alle de smukke steder, som naturen gemmer på herude. Det vil Kalundborg Kommune gerne gøre noget ved, og de har derfor givet grønt lys til projekt ’Forelsket i Kalundborg’.

”Vi oplever ofte, når vi snakker med nye jobtilflyttere, at de ikke på forhånd kender Kalundborg Kommune. Faktisk er kendskabet til Kalundborg Kommune ikke altid så stort, som vi selv forventer, og det er ærgerligt, for vi synes jo selv, at vi har rigtigt meget at byde på. Vi er mange, der har forelsket os i området. Vi har så mange smukke steder, og dem vil vi gerne dele med andre og hinanden,” fortæller Henriette Schultz, der er udviklingskonsulent hos Plan, Byg og Miljø - Team Udvikling, og fortsætter: ”Konceptet for kampagnen er, at vi skal tale vores lokale stolthed op, og dele med andre, hvorfor vi har kærlighed til netop vores egn. Derfor kører vi en kampagne, hvor vi med udgangspunktet at ’forelske sig’ opfordrer alle til, at deltage med fotos fra det sted i Kalundborg Kommune, som de synes, er det mest romantiske.”

Selv om folk er født og opvokset her, er der nyt at opleve: ”Jeg fandt selv kærligheden i Kalundborg, og morer mig lidt over, at min mand, trods at han er indfødt Kalundborgenser, stadig kan opdage nye smukke steder,” fortæller Henriette Schultz.    

Sådan deltager du:

Man deltager ved at uploade et foto på sin egen Instagramprofil . Man skal benytte hashtagget #❤️kalundborg på sit billede. 

”Vi har oprettet profilen ’forelsket_i_kalundborg’, og her poster vi løbende billeder fra romantiske steder i kommunen samt reposter nogle af de forslag, der kommer. Det er muligt at poste forslag frem til og med den 20. juni, hvorefter en jury finder de tre steder, som de synes er mest romantiske. De tre heldige vindere får hver en dejlig picnickurv fyldt med lækkerier til to til en date eller måske bare udflugt til et af de smukkeste steder i kommunen sammen med en god ven eller veninde,” slutter Henriette Schultz.    

Konkurrencen løber fra den 1. juni indtil den 20. juni. Spørgsmål vedrørende konkurrencen kan stilles til forelsket@kalundborg.dk eller man kan læse mere på https://kalundborg.dk/www.kalundborg.dk/forelsket, hvor bl.a. konkurrencebetingelserne står beskrevet.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0