AnnonceLuk annonce
Foredrag om vold, terror og mord

19-10-2019

Drabschef Jens Møller Jensen og journalist Stine Bolther kommer til Kalundborg med det spændende samtaleforedrag med udgangspunkt i bogen; ”Opklaret – Drabschefens Erindringer”.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 4. februar 2020 kan man, i Kino Den Blå Engel i Kalundborg, møde drabschef Jens Møller Jensen og journalist Stine Bolther i det spændende samtaleforedrag med udgangspunkt i bogen; ”Opklaret – Drabschefens Erindringer”.  

Igennem sine mere end 37 år ved politiet har den garvede efterforsker oplevet mange mørke sider af vores samfund: Ubådssagen med Peter Madsen, skud mod betjente på Christiania og terrorangreb i København. Det er blot nogle af de mange forbrydelser, han og hans folk har været med til at opklare.

Journalist og medforfatter til bogen, Stine Bolther – der i øvrigt også er født og opvokset i Kalundborg, taler med Jens Møller Jensen på scenen under foredraget, hvor der efterfølgende ligeledes er tid til spørgsmål. Her fortæller han ærligt om de svære overvejelser og afgørende valg, han må træffe undervejs i en efterforskning.

“Jeg ønsker at bidrage til at tegne et retvisende billede af disse grove forbrydelser, så danskerne ikke kun kender dem fra medierne. Jeg vil gerne være med til at mane befolkningens ofte unødvendige frygt for vold og kriminalitet i jorden,” siger Jens Møller Jensen.

Drabschefen åbner også op for de personlige følelser og tanker, som har fyldt i jagten på gerningsmændene. En jagt, som i mange tilfælde har ført til opklaring af nogle af nyere tids største kriminalsager.

Jens Møller Jensen er tidl. drabschef og leder af Københavns Politis afdeling for Personfarlig Kriminalitet, der tæller sager som drab, drabsforsøg, røveri, menneskehandel, seksuelle overgreb, vold, brand og særlige sager. Han begyndte ved politiet i 1981, og var inden da premiereløjtnant på Høvelte Kaserne. Aktuel med bogen: “Opklaret - drabschefens erindringer”, Politikens Forlag, oktober 2018.

Stine Bolther er forfatter, journalist, kursusleder, foredragsholder og radio- og tv-vært. Hun har udgivet flere bøger inden for true crime-genren, bl.a. med politilederne Ove Dahl, Kurt Kragh og Bent Isager-Nielsen. Derudover er hun oprindelig fra Kalundborg, så man kan med rette sige, at en bysbarn vender ”hjem” – i hvert fald for en stund.

Billetsalget begynder i Kino Den Blå Engel og på hjemmesiden  tirsdag den 22. oktober 2019 kl. 16.30 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0