AnnonceLuk annonce
Foredrag om stress og trivsel i hverdagen

10-04-2017

Cand. mag i kommunikation, Tommy Krabbe gæster Buerup Forsamlingshus tirsdag den 25. april med sit foredrag om håndtering af stress.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Stress og håndteringen heraf er meget oppe i tiden. Mange får konstateret stress og endnu flere lever med stress, uden at vide det.

Hvordan håndterer vi stress? Og hvordan kan vi levere, uden at brænde ud?  Cand. mag i kommunikation Tommy Krabbe gæster Buerup Forsamlingshus tirsdag den 25. april kl. 19.30

Stress og trivsel sidder på hver sin skulder af os i hverdagen. Det er ikke den store deadline, kvartalsregnskabet eller årsmødet, der skaber hverken langvarig stress eller kronisk trivsel. Det er langt oftere computerens dagsform, kollegernes ord, opgavernes mening, aftensmadens indhold, ungernes vilje til at sove, og alle de andre små og mellemstore ting, der til sammen udgør det helt store - vores daglige liv.

Som mennesker er vi indrettet med kroppens helt egen kaffebar, der giver os de hormoner, der kvikker op, når der skal præsteres. Men for nogle bliver en enkelt kop espresso i stedet til et flerårigt drop, der ganske vist holder os oppe, men kun for at køre os totalt ned.

Men det behøver ikke at være sådan, hvis du spørger foredragsholder Tommy Krabbe. Med den rette viden om de to aber på skuldrene, kan man skabe en hverdag, hvor trivslen er det almindelige, og stressen det usædvanlige. Tommy Krabbe er cand.mag. i kommunikation og har stor projektledererfaring i rygsækken. For Tommy er det nemlig personligt. Han ved fra egen krop, hvordan det både føles at brænde så meget, at man brænder ud, men også at være på så lavt blus, at det kan være svært at finde begrundelser for at stå op mandag morgen.

Tilmelding til foredraget sker til Buerup Forsamlingshus på sms/tlf. 22 44 28 20 eller e-mail. familiensorensen@gmail.com.

Projekt Liv i Forsamlingshusene

Arrangementet er en del af projekt "Liv I forsamlingshuset", som er et samarbejde mellem Forsamlingshusene og Kalundborg Kommune. I samarbejde udvikles en række tilbud til forsamlingshusene fyldt med kulturelle oplevelser af forskellig art. Se flere tilbud på: www.kalundborglif.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0