AnnonceLuk annonce
Foredrag om livet i Banens tjeneste

08-03-2020

Tirsdag den 10. marts kl. 17-21 holder foreningen Symb atter en gang Folkekøkken, hvor man har mulighed for at få et indblik i en sjældent fortalt historie. Det er historien om livet på Kalundborg Station anno 1961-2012. Helge Bækgaard Rasmussen vil dele sin historie om sine mange spændende år i Banens tjeneste, med hele 30 år på kommandoposten.

I 1961 blev Helge Bækgaard Rasmussen ansat i Banens tjeneste, og inden han i 2012 takkede af, kunne han fejre sit 50-års jubilæum på arbejdspladsen. Næste Folkekøkken i Symb byder på en masse interessante fortællinger. Her får man som gæst mulighed for at få et unikt indblik i livet og udviklingen i DSB’s og Banedanmarks stationsbygning i Kalundborg, hvor Symb desuden flyttede ind for et år siden.

Foredraget understøttes af billeder fra dengang, og undervejs vil der være mulighed for selv at bidrage med refleksioner og egne oplevelser, som kunde eller ansat i Billetsalget, Ventesalen, Sidesporet, teknikrummet m.m.

Til Folkekøkken i Symb møder man nye mennesker og har det hyggeligt sammen. Temaet varierer fra gang til gang, så der altid er noget spændende at se frem til. Maden laves af RøsNetVærk og menuen næste gang byder på Osso Buco (både med og uden kød), bagt rodfrugtmos, tomatsalat samt bondebrød. Arrangementet foregår i Symb på Kalundborg station. Billetkøb og mere information findes på Symbs egen hjemmeside.

 

 

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0