AnnonceLuk annonce
Foredrag om Godhavnsdrengene 

24-08-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

Søndag den 20. september gæster Poul Erik Rasmussen Værslev Forsamlingshus, og fortæller historien om Godhavnsdrengene. 

Poul-Erik Rasmussen var i 60'erne anbragt på børnehjemmet Godhavn i Nordsjælland, og står i dag i spidsen for en gruppe af de tidligere anbragte børn, som staten anbragte uden for hjemmet for derefter at glemme alt om dem. Det bevirkede at de stedlige ledere på hjemmene kunne udnytte børn seksuelt, som medicinske forsøgsdyr og til børnearbejde.

Poul-Erik Rasmussen holder foredrag om hans egen anbringelse, og hvad det har haft af konsekvenser senere i livet. Han kommer også ind på, hvad bogen "Drengen fra Godhavn" og filmen "Der kommer en dag" har betydet for kampen om undskyldningen. Undervejs i foredraget vil han fortælle om Godhavns-foreningens nuværende kamp for at holde øje med, hvad der sker med de børn, som i dag tages i varetægt af staten.

Der er begrænset plads til foredraget, der foregår i Værslev Forsamlingshus, tilmelding er derfor nødvendigt direkte til Værslev Forsamlingshus via SMS 28 93 00 23 eller via mail: danielsen.kate@gmail.com. Arrangementet er en del af projekt Liv I Forsamlingshusene, se flere arrangementer på www.kalundborglif.dk 

Projekt Liv i Forsamlingshusene 

"Liv I forsamlingshuset" er et samarbejde mellem forsamlingshusene og Kalundborg Kommune. I samarbejde udvikles en række tilbud til forsamlingshusene fyldt med kulturelle oplevelser af forskellig art. Takket være lokale aktører i forsamlingshusene og deres store indsats, har borgerne mulighed for kulturelle input i hele Kalundborg kommune.
Projektet fra kørt siden 2016, og har haft over 100 arrangementer fordelt på 19 forsamlingshuse. Med udgangen af 2020 udløber projektet. Kulturudvalget indstillede i foråret, at projektet skulle sendes til budgetseminar i Kalundborg Kommune med henblik på beslutning om fortsættelse af projektet.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0