AnnonceLuk annonce
Foredrag om Danskerne og den store krig 1914-18 

28-02-2019

Kaare Johannesen kommer til Vinde Helsinge Forsamlingshus den 18. marts og holder foredrag.

Kontakt@tv-kalundborg.dk

Den kendte historiker Kaare Johannesen sætter fokus på første verdenskrig i Vinde Helsinge Forsamlingshus. 

Vinde Helsinge forsamlingshus og projekt Liv I Forsamlingshusene har inviteret Kaare Johannesen til at fortælle om Danskerne og den første verdenskrig mandag den 18. marts.

I Danmark har Den Store Krig i 1914 -18 stået i skyggen af 2. Verdenskrig, fordi vi var neutrale i 1914 - 18. Men i virkeligheden har 1. Verdenskrig haft stor betydning, og har ligeledes ramt mange danskere, idet 25-30.000 dansksindede sønderjyder var indkaldt til den tyske hær. 

I foredraget ser vi nærmere på krigen, dens myter og fakta, årsager og store konsekvenser helt op i vores tid – men vi ser også nærmere på nogle af de danske deltagere, deres oplevelser og hverdagen i de mudrede skyttegrave. Desuden er der mulighed for at se nærmere på et bredt udvalg af tidens våben og udstyr. 

Vinde Helsinge sælger billetter som er inkl. foredrag og kaffe og kage. Billetterne købes elektronisk via www.kalundborglif.dk, eller ved at sende SMS til 40279301 - eller mail til vindehelsingeforsamlingshus@gmail.com 

Foredraget afholdes i Vinde Helsinge Forsamlingshus den 18. marts kl. 19.Frist for bestilling af billetter er 15. marts. Men det anbefales at være hurtigere ude, da Kaare Johannesen er meget populær og efterspurgt. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0