AnnonceLuk annonce
Foredrag: Da terroren kom til Danmark

16-10-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag den 6. november kommer Hans Jørgen Bonnichsen til Svallerup Forsamlingshus og fortæller om, da terroren kom til Danmark.

Terrorekspert og tidligere chef for PET giver en trusselsvurdering, når han onsdag den 6. november kommer til Svallerup Forsamlingshus. Aftenen begynder med fællesspisning kl. 18 og kl. 19.30 går Hans Jørgen Bonnichsen på scenen, og fortæller om terrortruslen mod Danmark. 

Terroren ramte København lørdag den 14. februar 2015. Om eftermiddagen ved kulturhuset Krudttønden, og senere om natten ved den jødiske synagoge i Krystalgade. To civile danskere blev brutalt skudt ned og fem betjente blev såret. Terroristen var en radikaliseret ung mand, som blev pågrebet og dræbt søndag morgen. Om mandagen var flagene i hele landet på halv. Om aften samledes ikke mindre end 40.000 danskere til mindedemonstration i København. 

Hans Jørgen Bonnichsen ved meget om terror og efterretning. Han er således også en ofte benyttet kommentator på DR. Hans Jørgen Bonnichsen blander sig også i den offentlige debat ved efterretnings- eller terror relaterede spørgsmål, hvilket han kan gøre med en vis tyngde og effekt, da han bl.a. har været i PET i 9 år og i rejseholdet i 20 år. Hans Jørgen Bonnichsen har desuden indgående kendskab til symbolisme og Islam i det 21. århundrede, og er gradueret fra FBI-National Academy, har afhørt internationale spioner, og anholdt egne kollegaer. Han har bl.a. været med til at fostre flere effektive redskaber bl.a. de såkaldte ”præventive samtaler” mellem PET og radikaliserede personer i ekstremistiske miljøer samt markere, at der bliver holdt øje med disse elementer. Hans Jørgen Bonnichsen skabte også en dialog med landets imamer. 

Desuden har han udgivet en række bøger og faglitteratur og modtaget en række priser herfor. Ved siden af det politimæssige arbejde har Hans Jørgen Bonnichsen en brændende interesse for litteraturvidenskab og kunsthistorie. Netop den alsidighed gør også Hans Jørgen Bonnichsen til en populær foredragsholder.

Ønsker man at deltage, skal man tilmelde sig direkte hos Svallerup Forsamlingshus via tlf. 24847067, eller på mail: svallerupforsam@gmail.com.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0