AnnonceLuk annonce
Foredrag med prisvindende forfatter 

09-09-2020

Sara Omar er prisvindende forfatter, og kommer nu til Kalundborg med spændende foredrag.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag den 29. september kommer den prisvindende forfatter Sara Omar til Kalundborg.

Prisvindende forfatter Sara Omar fortæller, i interviewform med journalist Sonja Husted, om ’Skyggedanseren’, og om hvilke konsekvenser det har at skrive en bog om kvindeundertrykkelse i Islam.

Hvordan starter man et nyt liv i et nyt land som Danmark, når ens nærmeste forsøger at kontrollere én gennem kvindeundertrykkende og voldelige normer? Kan man overhoved slippe fri? Og hvilke konsekvenser har friheden i så fald? Det er nogle af de spørgsmål, man vil få svar på, når forfatteren Sara Omar kommer til Kalundborg for at fortælle om sin seneste roman ’Skyggedanseren.’

Sara Omar har skrevet en efterfølger til den anmelderroste roman ’Dødevaskeren’, som vandt ’Læsernes bogpris’ i 2018. Det er romanen ’Skyggedanseren’, som handler om den udsatte pige Frmesks ensomme og indædte kamp for at undslippe barndommens mørke, og finde frihed i et nyt liv langt mod nord. Bogen fik de Gyldne Laurbær i 2019. Det er en voldsom, men også vigtig fortælling om vold og undertrykkelse i en familie. Sara Omar skriver fiktion inspireret af virkeligheden.

Foredraget finder sted tirsdag den 29. september kl. 19 -21 i Kalundborg Hallen. Meld dig evt. gratis ind i Biblioteksklubben via siden: www.kalundborgbib.dk/klub og få rabat. Billetter til foredraget købes via www.kalundborgbib.dk /www.lof.dk/nordsjaelland.dk eller på ét af vores biblioteker. Foredraget er arrangeret i samarbejde med LOF, Nordvestsjælland.

Til info skal alle deltagere igennem sikkerhedskontrol ved ankomst. Dørene åbnes kl. 18.15. Man skal senest møde op kl. 18.50.

Kalundborg Bibliotek følger Kulturministeriets retningslinjer for afholdelse af arrangementer under COVID-19.Læs retningslinjer for deltagelse i arrangementer på bibliotekets hjemmeside her: www.kalundborgbib.dk/covid-19


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0