AnnonceLuk annonce
Foredrag med populær vejr mand

20-02-2017

Peter Tanev kan opleves til ent munteret foredrag i Årby Forsamlingshus

Ta' med på en rundtur i vejret, når Peter Tanev gæster Årby Forsamlingshus med et muntert foredrag om vejret.

En TV vejrudsigt er noget helt specielt. Hvem bestemmer hvad der skal vises?  Hvad er en god vejrudsigt og hvorfor skal vi have så mange af dem om dagen?

Få svaret fredag den 17. marts kl. 18.00, hvor man kan opleve et særdeles muntert foredrag i Årby Forsamlingshus, Melbygade 2A, Kalundborg. Her vil Peter Tanev fortæller om hverdagen på TV2 vejret, en anderledes vejrudsigt, og om hvordan han selv havnede der for mere end 7 år siden.

Der vil være anekdoter og sjove historier fra vejrmandens mange år på skærmen. Vejret bliver også gået efter i sømmene, så du ved hvorfor vejret er, som det er. Hele foredraget krydres med billeder og videoklip af det danske vejr og TV2´s Vejrstudie.

Peter Tanev har siden han var barn interesseret sig for regn, sol, slud og blæst. Ganske enkelt vejret og dets klima. Det var derfor helt naturligt, at Peter senere blev bachelor i Klimatologi fra Københavns Universitet, og i 1996 blev han ansat som vejrvært på TV2 Vejret, hvor han stadig arbejder i dag.

Peter Tanevs foredrag er kendetegnet ved, at folk har en hyggelig og munter aften. Med andre ord er humor og grin en stor del af indholdet. Der er som udgangspunkt ikke lagt op til, at man tager de videnskabelige briller på og nørder sig gennem stoffet. Foredraget er tværtimod tilrettelagt så alle kan få noget ud af det.

Rammerne er sat af Årby Forsamlingshus, som tilbyder fællesspisning. Menuen er oksesteg med tilbehør og efterfølgende kaffe og the. Kl. 18.00 er der spisning og kl. 19.00 går Peter Tanev på scenen.  Billetter bookes hos Årby Forsamlingshus v. Britha Andersen, mail bawamelbygade5@mail.dk eller mobil 51 15 88 66Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0