AnnonceLuk annonce
Foredrag med populær tv-læge

07-10-2020

Den populære tv-læge Peter Qvortrup Geisling holder foredrag i Kalundborg torsdag den 5. november.

kontakt@tv-kalundborg.dk

LOF har arrangeret foredrag med tv-lægen Peter Qvortrup Geisling torsdag den 5. november på Skolen på Herredsåsen i Kalundborg. Foredraget har titlen "Giv livet et serviceeftersyn"Peter Qvortrup Geisling har de seneste fakta med om danskernes sundhed, når han kigger forbi.

Livet er jo så kort, og der er mange modstridende budskaber i luften på sundhedsområdet, så hvad skal man stole på? Sundhed er meget mere end kost, rygning, alkohol og motion. Det skal også handle om vores mentale sundhed. Endelig skal humor jo også være så sundt, så Peter Qvortrup Geisling har en masse sjove og finurlige historier med fra tv-konsultationen, når han kigger forbi Kalundborg. 

Peter Qvortrup Geisling er uddannet på journalisthøjskolen og er samtidig læge fra Aarhus Universitet. "Lægens Bord", "Diagnose søges", "Ha’ det godt" og flere lignende udsendelser på DR har gjort ham landskendt, men han har også haft ansættelser i både Sundhedsstyrelsen og Kræftens Bekæmpelse.

I dag bliver han brugt som DRs ekspert i sundhedsspørgsmål, og er samtidig en flittig foredragsholder, hvor anekdoter fra landets vigtigste offentlige sektor kan bidrage til både morskab og eftertanke. Evnen til at time en god replik stimulerede han allerede i ungdommen: I studietiden var han instruktør og tekstforfatter på flere Medicinerrevyer.

”For mig er det vigtigt, at deltagerne ved foredraget i Kalundborg bliver underholdt og får en sjov oplevelse, og med en masse sjove og tankevækkende historier fra Lægens Bord, Ha’ det Godt og Diagnose Søges, får humoren en helt naturlig plads i mine indlæg. De fleste TV-programmer genudsendes, men det gør dit liv ikke,” siger Peter Qvortrup Geisling.

Serviceeftersyn

Peter Qvortrup Geisling mener, at man skal stoppe op engang imellem, og give sit eget liv et serviceeftersyn: ”Stop op en gang i mellem og giv livet et serviceeftersyn - ligesom du gør det med din bil og din økonomi. Har du ting på din to-do-liste, som du rigtig gerne vil opleve, men aldrig har fået gjort noget ved - ja, så er det måske nu, du skal udleve dine drømme."

Foredraget er den 5. november kl. 19 på Skolen På Herredsåsen. Billetter kan købes på LOF Nordvestsjællands hjemmeside, eller ved at ringe til kontoret på 59561414.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0