AnnonceLuk annonce
Foredrag med populær journalist på vingården

01-05-2021

Oplev Rasmus Tantholdt på Dyrehøj Vingård d. 22. juni.

Af Jens Nielsen

Café Dyrehøj på Dyrehøj Vingård inviterer til foredrag med den populære  internationale korrespondent Rasmus Tantholdt

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har bl.a. dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv.

Nu har du mulighed for at opleve Rasmus Tantholdt når han tirsdag den 22. juni kl. 19.00-21.00 giver et af sine populære foredrag på Café Dyrehøj på Dyrehøj Vingård på Røsnæs.

Med Åbne Øjne

Hør hele Danmarks TV2 korrespondent Rasmus Tantholdt fortælle om sit liv bag kameraet på godt og ondt. Om de etiske og moralske dilemmaer, og om risikoen ved at arbejde i lande ramt af krig eller naturkatastrofer. Om de alvorlige historier men også de mange pudsige episoder, der opstår på de mange rejser rundt i verden. Et foredrag med alvor og humor, der altid er brand aktuelt.

”Det er første gang vi arrangerer sådan et foredrag her hos os, så det er et stort sats, som vi håber folk bakker op omkring. Der er plads til 100 gæster,” fortæller Tina Thrysøe fra Café Dyrehøj.

Det bliver et foredrag med Rasmus som er inspirerende og oplysende, når han fortæller om livet som korrespondent, hvor han tit står overfor dilemmaer og pressede situationer. Rasmus formidler sine foredrag på en nærværende, imødekommende og empatisk måde, som skaber en hyggelig og uformel stemning til trods for de barske emner, der bliver taget op.

Rasmus blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.

Billetter til foredraget købes hos Café Dyrehøj, klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0