AnnonceLuk annonce
Foredrag med ’huttelihut’ Flemming

28-09-2019

Hele Danmarks sportskommentator, manden med det berømte 'huttelihut'-udbrud under EM-slutrunden i 1992, kommer til Årby med sit foredrag.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag den 22. oktober er der foredrag med manden bag de berømte ord ’huttelihut’, der blev gjaldet ud i mikrofonen af kommentator og journalist, Flemming Toft, under herrelandsholdets finalesejr ved EM i 1992. 

Stemmen bag ordene “ huttelihut, og "nej nej nej, nej nej nej… Det er løgn, Preben!” kommer til Årby Forsamlingshus. Projekt Liv I Forsamlingshusene og Årby forsamlingshus har nemlig inviteret Flemming Toft til at komme og holde foredrag tirsdag den 22. oktober, hvor aftenen begynder med fællesspisning kl. 18 og kl.19 går Fleming Toft på scenen.

Flemming Toft er særlig kendt som kommentator af store sportsbegivenheder. Han er ophavsmanden til det legendariske udbrud ”huttelihut”, da han sad bag mikrofonen hos TV2, og kommenterede herrelandsholdets finale under EM i 1992 sammen med Preben Elkjær. Han  sikrede sig nærmest kultstatus, da han gjaldede det nu legendariske 'huttelihut' ud i æteren. Faktisk er det, for mange, svært at sige dansk landsholdsfodbold, uden at sige Flemming Toft, der i årtier har været stemmen bag mere end 300 fodboldlandsholdskampe. 

Flemming Toft er dog meget mere end sportskommentator og i sine populære foredrag, bringer han også sin udenrigspolitiske baggrund og store interesse og viden inden for kultur, lande, folkefærd og historie i spil.

Et spændende foredrag med Flemming Toft, omkring hans liv som stemmen, hele Danmark kender, men også et foredrag om hans liv og karriere, hans uddannelse som journalist på Danmarks Journalisthøjskole, hans arbejde hos Frederiksborg Amts Avis, Berlingske Tidende, Politiken, Nordisk Film, DR og hvordan han var med til at starte Sporten på TV 2. Flemming Toft tager gæsterne med igennem diverse store sportsbegivenheder, når han fortæller om hans mere end 25 års erfaring som sportens stemme., og mon ikke der også kommer en historie om det legendariske “Huttelihut"?

Foredraget finder sted tirsdag den 22. oktober i Årby Forsamlingshus på Melbygade 2.A. For at deltage, skal man tilmelde sig direkte hos Årby Forsamlingshus senest den 14. oktober på: e-mail: bawamelbygade5@mail.dk eller mobil: 51 15 88 66Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0