AnnonceLuk annonce
Foredrag med Vlado

11-10-2020

Der er foredrag med Vlado Lentz i Eskebjerg Forsamlingshus.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag den 6. november er der foredrag med den kendte færdselsbetjent Vlado Lentz i Eskebjerg Forsamlingshus. 

Vlado Lentzs foredrag ’Goddag, det er færdselspolitiet’ kan opleves, når Projekt ”Liv I Forsamlingshusene” sammen med Eskebjerg Forsamlingshus byder velkommen fredag den 6. november. Den meget populære foredragsholder måtte desværre i foråret aflyse sit foredrag i Buerup Forsamlingshuse pga. COVID-19 situationen. Heldigvis blev der hurtigt fundet en ny dato til foredraget, og han kommer retur til Buerup ultimo oktober. Billetterne er dog allerede revet væk. Men heldigvis, for alle interesserede, kommer Vlado Lentz nu også til Eskebjerg Forsamlingshus. 

Forsamlingshusets bestyrelse sørger for hyggelige rammer, mens Vlado Lentz tager publikum gennem en rejse af oplevelser fra sin arbejdsdag, med de følger bilisternes valg bringer. Vi hører om hans oplevelser med programmet ’Politijagt’, og med de rejser, der har været i den forbindelse. Under foredraget er man velkommen til at stille spørgsmål. 

Ønsker man at deltage i foredraget den 6. november kl. 20 i Eskebjerg Forsamlingshus, skal man være hurtig og bestille billetter via www.kalundborglif.dk.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0