AnnonceLuk annonce
Foredrag med Susse Wold

01-10-2020

Til oktober er der foredrag med Susse Wold i Kalundborg. 

kontakt@tv-kalundborg.dk

Den 6. oktober er der en sjælden mulighed for at møde Susse Wold, for den folkekære skuespiller kommer til Skolen på Herredåsen i Kalundborg for at afholde foredrag om sin nye bog, der hedder Bevægelse. 

For 10 år siden udkom Susse Wolds erindringsbog ”Fremkaldt”. Nu har hun udsendt en ny bog, der tager temperaturen på hendes liv netop nu. Bogens titel er ”Bevægelse”. Den er afsæt for hendes foredrag. Susse Wold fortæller med humor og varme om at leve et farverigt liv på Hawaii, om selvudvikling i regnskoven og om at sidde fast i mudder omgivet af løver på safari i Kenya. Vi skal også med til en begravelse på Stillehavet, for livet har sine bølger af kærlighed og tab. Det er er midt i den bevægelse, at vi skal møde vores store skuespillerinde. For Susse Wold handler livet om at turde bringe sig selv ud i nye situationer, hvor man bevæger sig og bevæges. Kun på den måde bliver vi belønnet med ny viden og udvikling i en verden, der aldrig er statisk, og vi finder lysten til at tage 10 år til.

Til sidst stiller Susse Wold sig selv alle de nærgående spørgsmål, som hun forestiller sig, at mange gerne vil kende svarene på, og hun lover dernæst at besvare alle de spørgsmål som deltagerne måtte have.

Bevægelse handler om, hvor vigtigt det er at bringe sig ud i situationer, som flytter én. Den er historien om kærlighed, tab, og om, hvordan man bestemmer sig til at tage ti år til. Susse Wold er uddannet fra Teaterskolen, og har siden været en af det Kongelige Teaters førende skuespillerinder. Susse Wold har dog været tilknyttet en række andre teatre og har spillet utallige hovedroller af vidt forskellig art, fra tragedier over musicals til lystspil og farcer – såvel i teatret som på film. Siden 1985 har Susse Wold været præsident for AIDS Fondet, hun blev i 2004 udnævnt til H. C. Andersen-ambassadør, er udnævnt som Ridder af Dannebrog og har desuden modtaget en række hæderspriser for sine skuespillerpræstationer. Susse Wold er ydermere forfatter til sin egen biografi Fremkaldt (2008) fra Politikens Forlag.

Det er LOF Nordvestsjælland, der arrangerer, og der kan købes billetter på hjemmesiden - klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0