AnnonceLuk annonce
Foredrag med Per Pallesen

16-09-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Hør Per Pallesen fortælle om et liv med teater, film, rollen som tjener Boldt i Matador, suppleret med anekdoter om elskede (og ikke-elskede) skuespillerkolleger.

Med over 200 teaterstykker, 75 instruktioner, 70 revyer og 1.600 optrædener på tv og i radioen er det svært på kort spalteplads at opsummere, hvad Per Pallesen gennem sin imponerende karriere har oplevet. Men nu giver Svallerup Forsamlingshus, Per Pallesen muligheden for selv at fortælle med sit underholdende, tankevækkende og humoristiske foredrag, som han kalder ”Erindringer”. 

Per Pallesen vil fortælle om et langt liv i dansk underholdning, hvor han har kunne vælge fra øverste hylde, og altid har valgt arbejdet til – også på bekostning af familien. Foredraget er et unikt indblik i dansk teater fra Dirch Passer til store musicals, fra Sommer i Tyrol til Mathiesen, og et blik ind bag det røde scenetæppe. 

Foredraget byder på masser af fortællinger fra et eventyrligt sceneliv og anekdoter om elskede (og ikke-elskede) skuespiller-kolleger. Der har været flest lyse stunder i Per Pallesens liv, men et langt liv har naturligvis også budt på svære perioder –også det fortæller Pallesen ærligt om. 

Foredraget med Per Pallesen foregår torsdag den 15. oktober kl. 19 i  Svallerup Forsamlingshus på Svallerup Landevej 19 i Kalundborg. 

Billetter købes via Svallerup Forsamlingshus via telefon 24847067, eller på mail: svallerupforsam@gmail.com

Musik til danseskoene

Inden længe er der også musik i Svallerup Forsamlingshus, da bandet Butterflies spiller den 26. september. Læs evt. mere om arrangementet på Liv I Forsamlingshusene via www.kalundborglif.dk, hvor man kan se et udpluk af de arrangementer, der finder sted i de 19 forsamlingshuse i Kalundborg Kommune. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0