AnnonceLuk annonce
Foredrag med Nikolaj Koppel

11-10-2019

Foredrag med Nicolaj Koppel i Buerup Forsamlingshus.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag den 15. november er der foredrag i Buerup Forsamlingshus med pianist, TV-vært og fhv. underdirektør i Tivoli, Nikolaj Koppel.

Nikolaj Koppel afholder sit populære foredrag ”Der findes kun 2 slags musik’’, når han den fredag den 15. november gæster Buerup Forsamlingshus. Musikken har han fået ind med modermælken. Han havde sin første klavertime som 3-årig, og har siden bevæget sig i alle afkroge af musik- og underholdningsindustrien: som klaverstjerne, som musikchef, som kanalchef og både foran og bagved TV-skærmen som formidler af musik i mange genrer. Nikolaj Koppel har indspillet Brahms klaverkoncert med DR-symfoniorkestret og lavet remixes med Emil Stabil. Han har udgivet musik i hele verden, fået topanmeldelser i BBC – og han har prøvet at gå i stå foran publikum midt i en Beethoven sonate. 

Kom og hør hans underholdende betragtninger, udfald og anekdoter fra et unikt musikerliv. Vi kommer forbi både Bach, Wagner, Elvis, Prince og Christopher, mens Koppel trækker overraskende tråde på tværs af musikalske genrer.  

Aftenen begynder kl. 18 med fællesspisning, hvorefter Nikolaj Koppel går på scenen kl. 19.30. Billetter købes via www.kalundborglif.dk eller www.buerupbeboerforening.dk/

Projekt Liv i Forsamlingshusene 
Arrangementet er en del af projekt "Liv I forsamlingshuset", som er et samarbejde mellem Forsamlingshusene og Kalundborg Kommune. I samarbejde udvikles en række tilbud til forsamlingshusene fyldt med kulturelle oplevelser af forskellig art. Takket være lokale aktører i forsamlingshusene og deres store indsats, har borgerne nu mulighed for yderligere kulturelle input. Se flere tilbud på: www.kalundborglif.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0