AnnonceLuk annonce
Foredrag med Lotus Turèll og TUBA

26-10-2018

Lotus Turèll og organisationen TUBA gæster Kalundborg Biblioteksklub tirsdag den 13. november.

kontakt@tv-kalundborg.dk 

Tirsdag d. 13. november gæster Lotus Turèll og organisationen TUBA Kalundborg Biblioteksklub. Lotus Turèll fortæller ærligt om sin opvækst som datter af den folkekære forfatter, Dan Turèll. 

I foredraget beretter hun om en opvækst, der var præget af misbrug og utryghed. Lotus Turèll og organisationen TUBA giver gode råd til, hvad man kan gøre for at hjælpe børn i familier med afhængighedsproblemer.

Lotus Turèll udgav i 2017 bogen "Hemmeligheder for pige", en selvbiografisk fortælling om hendes barndom og opvækst, som datter af den folkekære forfatter Dan Turèll. For selvom Lotus' forældre, Chili og Dan, var både kærlige, dannede og frisindede, havde hendes far et alkoholmisbrug, der blandt andet førte til en opvækst med utryghed og alt for meget ansvar i en alt for ung alder. Lotus Turèll åbnede først op omkring hendes opvækst i en alder af 23 år og siden da, har hun gjort det til sit fineste projekt at oplyse andre om sandheden ved at vokse op som barn af en misbruger.

"Ingen skal vokse op med fulde forældre. Og gør man, skal man kunne få hjælp!" Sådan lyder TUBA'S vision. TUBA står for Terapi og rådgivning for Unge, som er Børn af Alkohol- og stofmisbrugere. TUBA er en selvstændig organisation under Blå Kors i Danmark. TUBA tilbyder gratis hjælp til unge mellem 14 og 35 år, som er vokset op i familier med misbrug. 

Regionsleder for Sjælland, Marc Krabbe-Sørensen, vil denne aften være tilstede, og fortælle om TUBA´S arbejde, svare på spørgsmål og stå klar med gode råd, hvis nogen har brug for mere viden.

Foredraget foregår tirsdag d. 13. november kl. 19.00 - 21.00 i lokale 4 i Kalundborg Hallerne, Torvet indgang D. Billetter købes via www.kalundborgbib.dk 

Ønskes hjælp til billetkøb, står personalet på alle kommunens biblioteker til rådighed.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0