AnnonceLuk annonce
Foredrag med Kaare Johannesen

03-02-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

Verdenshistorien – Tåbelighedernes Kavalkade. Hør historiker Kaare Johannessen formidle verdenshistorien, som du aldrig har hørt den før på det nyåbnede Biblioteksinfo i Snertinge mandag den 17. februar.

Når man ser på verdenshistorien, kan det ind imellem se ud som om, at menneskeheden er en flok lallende fjolser. Det er der naturligvis en forklaring på… vi ER en flok fjolser. Det er på én gang interessant og foruroligende at høre, hvilke vanvittige udtalelser denne verdens store ledere gennem tiderne har gjort sig skyldige i. 

I dette muntre foredrag fremlægges en mængde eksempler på, hvilke snæversynede, indskrænkede og rent ud idiotiske udtalelser, magthavere og meningsdannere op gennem historien har gjort sig selv til grin med. Hør f.eks. guldkorn fra Winston Churchill, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln, Mahatma Ghandi, Martin Luther, og en lang række andre kendte og mindre kendte kloge hoveder.

Kaare Johannessen er en dansk historiker, forfatter, foredragsholder og til tider tv-vært. Han har tillige været museumsinspektør på Vikingeborgen Trelleborg og herefter på Middelaldercentret i en længere årrække, men er i dag selvstændig historiker og konsulent. Han er er en af landets mest engagerede og medrivende historieformidlere, og han fortæller, så alle kan forstå det. Han er kendt for at overraske publikum med sin anderledes tilgang til den historiefortælling, som de fleste af os kender fra bibliotekets støvede bøger. Og så har Kåre Johannessen en helt unik evne til at lade os forstå, hvorfor begivenheder, der fandt sted for flere århundreder siden, stadigvæk er relevante i dag. 

Arrangementet foregår mandag den 17. februar kl. 19-21 på det nyåbnede Biblioteksinfo i Snertinge. Læs eventuelt mere om arrangementet og/eller meld dig gratis ind i Biblioteksklubben via www.kalundborgbib.dk  Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0