AnnonceLuk annonce
Foredrag med Flemming Jensen

26-02-2019

Flemming Jensen holder foredrag på Svebølle Kvik Bibliotek den 14. marts 2019.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Oplev skuespilleren, forfatteren og samfundsrevseren, Flemming Jensen fortælle muntert og skarpt om sit liv på Svebølle Kvik Bibliotek den 14. marts. 

Torsdag den 14. marts har Svebølle Frivillige Biblioteksgruppe inviteret Flemming Jensen til at holde foredrag. Foredraget hedder "I ly af latter”, og tager udgangspunkt i bogen med samme titel. I foredraget fortæller Flemming Jensen med sin varme og munter tone omkring sit liv og sin karriere. En fortælling om Flemming Jensens alvorlige liv, fyldt med latter. 

Flemming Jensen er bedst kendt som revyskuespiller og som den joviale grødnisse Lunte i DR’s populære julekalender om Nissebanden. Nu har han skrevet en erindringsbog om sit liv fra barn til voksen, og det er på baggrund af bogen, at han kommer til Svebølle Kvik Bibliotek og holder foredrag. 

Flemming Jensen har været verden rundt, og har oplevet mange forskellige ting, der er derfor mange ting at fortælle om. Det er historien fra han blev født i Tappernøje, til han som voksen blev kendt som skuespiller, og det er bestemt ikke en kedelig fornøjelse. 

Ønsker man at deltage i foredraget, kan der købes billetter via kalundborgbib.dk under ”det sker” eller ved personlig henvendelse til et af Kalundborg Kommunes biblioteker. Som medlem af biblioteksklubben får man rabat på foredraget. 

Læs evt. mere om Biblioteksklubben på www.kalundborgbib.dk/klubFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0