AnnonceLuk annonce
Foredrag bliver afholdt i biograf trods skader fra brand

14-05-2019

Foredrag med Christine Feldthaus, onsdag den 15. maj, bliver afholdt i Kino Den Blå Engel, som planlagt, til trods for brand i bygningen for godt en uge siden. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Foredraget med Christine Feldthaus bliver afholdt i Kino Den Blå Engel i morgen, til trods for, at de stadig kæmper med sod- og røgskader i biografen efter, at der var brand i pizzeriaet lige ved siden for godt en uge siden. Mht. hvornår biografen igen kan vise film, er pt. uvist, men der bliver arbejdet på højtryk for at fjerne de sidste skader efter branden.

Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel fortæller, at det planlagte foredrag med Christine Feldthaus i morgen, onsdag, bliver afholdt i biografen. Han havde dog været i tvivl om, hvorvidt det lod sig gøre, da Kino Den Blå Engel desværre stadig lider under, at der har været ildebrand i pizzeriaet lige ved siden af biografen. 

”Udfordringen er, at kælderen, der er under biografen, stadig er sod- og røgskadet, og dernede er alt ventilation. Dvs. vi kan ikke varme og køle i salen under film, som det er lige nu. Derudover venter vi på at få de nye servere, der skal installeres, og vi skal have skiftet lærred, men vi er nødt til at starte op på det gamle, og så skifte, når det nye kommer. Til foredraget med Christine Feldthaus sætter vi varmeradiatorer ind, der ikke larmer. Vi har testet det hen over natten, og det fungerer fint,” fortæller Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel. 

Død over den perfekte kvinde

”Død over den perfekte kvinde.” Sådan hedder Christine Feldthaus foredrag. Et foredrag, hvor hun snakker om - og stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor kvinder sluger selvhjælps-bøger på stribe? Hun stiller ydermere spørgsmålstegn ved, hvornår kvinder lærer at prioritere, og følge egne hjerter og samtidig ryste den dårlige samvittighed af. Hun spørger om, hvorfor kvinder straks tager ansvaret, når børnene sendes hjem fra skole med håret fyldt med lus, eller hvorfor kvinder tænker mere på indkøbslister og aftensmad end på sex, når vækkeuret ringer om morgenen. Og hvad skete der egentlig med kvindernes kampdag?

I sit foredrag sætter Christine Feldthaus altså det moderne ”kvindeliv” på spidsen. Hun kommer omkring VL-grupper, G-punkter, 6 stykker frugt om dagen, Pilates ad libitum og meget mere. Ligeledes, hvad det egentlig kræver af det modsatte køn. Hvad skal mændene gøre for, at kvinder bliver mere ”selvkørende”, og fravælger de mere traditionelle familiemønstre?

Foredraget foregår i Kino Den Blå Engel onsdag den 15. maj kl. 19. Der er endnu billetter, som kan købes via biografens hjemmeside eller i biografen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0