AnnonceLuk annonce
Foredrag: Meningen med livet

23-10-2019

Anders Kofoed fra Go' Morgen TV kommer forbi Jorløse Forsamlingshus.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 21. november er der fællesspisning og foredrag med Anders Kofoed, der fortæller om meningen med livet i Jorløse Forsamlingshus.

Nu kan man få en guidet tur gennem milliarder års udvikling, når Biolog Anders Kofoed inviterer på en evolutionær tour de force – fra slimklat til sofadyr i Jorløse Forsamlingshus den 21. november.

Den kendte biolog Anders Kofoed, kendt fra Go' Morgen TV, radio og en række bøger, er inviteret til Jorløse Forsamlingshus torsdag den 21. november, hvor bestyrelsen i forsamlingshuset åbner dørene kl. 18 til fællesspisning med menuen gammeldags oksesteg. kl. 19.30 tager Anders Kofoed over, og går på scenen og afholder sit underholdende foredrag med titlen: ” Meningen med livet.”

I dette foredrag får man bl.a. sandeheden om, da en fortidig kvinde begyndte at svede mælk og mange andre akavede øjeblikke i din slægtshistorie. Kun få mennesker formår at beskrive dyret i mennesket og mennesket i dyret så levende og underholdende, som Anders Kofoed, hvilket også lægger stilen for ham som foredragsholder. Skeletterne kommer til at vælte ud af skabet – selv på de forfædre, der ikke havde et skelet. Få en guidet tur gennem 3,8 milliarder års udvikling, når Anders tager dig med på en evolutionær tour de force – fra slimklat til sofadyr. 

Tilmelding på forhånd er nødvendigt, og sker via elektroniske billetter via www.kalundborglif.dk eller direkte på tlf.: 53292002 hos Jorløse Forsamlingshus. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0