AnnonceLuk annonce
Foredrag: 10 år som køkkenchef for kongehuset

29-12-2018

Jesper Vollmer fortæller om Kongehuset indefra og livets skæbne, torsdag d. 17. januar i Svebølle

Svebølle Frivillige Biblioteksgruppe har inviteret den tidligere køkkenchef Jesper Vollmer til at fortælle om sin tid i det Kongelige køkken.

Jesper Vollmer var inden sin tragiske ulykke, køkkenchef i 10 år for Regentparret. I foredraget skildrer Jesper Vollmer sin tid i stillingen som køkkenchef. Hvordan er det at komme ind fra siden og skulle overtage et køkken med mange hundrede års traditioner? Hvilke arbejdsrutiner er der? Og hvor svært er det at ændre og præge et så traditionelt hus, der på én gang er fuld af traditioner, men samtidig også en moderne arbejdsplads, der følger med tiden?

Stillingen som køkkenchef bar i høj grad præg af, "hvordan man altid har gjort". Det fik han prikket lidt til.

Efter HKH Prins Henriks død giver Jesper bl.a. et mere nuanceret billede af Hoffet.

Jesper kommer også ind på sin tid efter den tragiske ulykke under en ferie i Thailand, hvor han brækkede nakken. På et splitsekund var Jespers liv ændret på drastisk vis. Kun skæbnen og en indædt tro på livet gjorde, at Jesper ikke endte i en rullestol.

Alt dette og mere til, kan du høre om i dette appetitvækkende og tænksomme foredrag, der finder sted på Svebølle Kvik Bibliotek, Centervej 13 i Svebølle, torsdag d. 17. januar kl. 19.00.

Der er allerede godt gang i billetsalget, men der er stadig ledige billetter, som kan købes via www.kalundborgbib.dk under "det sker" eller ved personlig henvendelse på et af Kalundborg Biblioteker i den bemandende åbningstid.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0