Forberedelserne i gang til 10-års jubilæumsfest

10-års jubilæumsfesten skal afholdes i Hvidebækhallen, hvor også dette års Ældrefest blev afholdt. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

H.F. Vestsjællands Venner er allerede i gang med planlægningen af næste års ældrefest, som bliver et brag af en fest, det er nemlig den 10. i rækken.

Skal du deltage i næste års ældrefest kan du godt sætte kryds i kalenderen, torsdag den 6. februar 2020, så er H.F. Vestsjællands Venner klar med endnu en fest for de ældre, og som i år, vil jubilæumsfesten blive afholdt i Hvidebækhallen, lige midt i kommunen.

I 2020 er det 10 år siden at Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner, tog bolden op med at arrangere ældrefest, efter at Kalundborg Kommune nedlagde festerne for pensionisterne.

Ældrefesterne har været afholdt forskellige steder i gennem årene, Kalundborghallen, Tømmeruphallen og i år i Hvidebækhallen, hver gang med stor succes, i år var alle 700 billetter revet væk på få timer.

”Vi vil sørge for igen at arrangere en super fest lige som i år, hvor Johnny Reimar deltog, nu har vi stedet på plads og så begynder vi at se på underholdningen, og har man ideer eller forslag må man gerne kontakte mig”, siger Niels-Erik Sørensen.

Billetterne til 10-års jubilæumsfesten kommer til salg den. 1. november i år, og blandt de nye tiltag så arbejder arrangørerne med muligheden for at reservere bord, hvis man er flere som vil sidde sammen, men det vil der komme mere information om senere oplyser Niels-Erik Sørensen 

Del