AnnonceLuk annonce
Forårsprogram for hele familien

15-01-2017

Det nye forårsprogram er offentliggjort. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lørdag formiddag havde Kalundborg Biblioteker inviteret til offentliggørelsen af årets forårsprogram, flere var mødt op på Kalundborg Bibliotek for at høre nærmere om, hvad der sker i løbet af foråret, herunder bl.a. ture og foredrag.

Præcis kl. 10 lørdag formiddag blev den store lilla sløjfe klippet over og dette års forårsprogram for bibliotekerne i Kalundborg Kommune var dermed offentliggjort.

Det 56 siders store katalog byder på flere nyheder, ud over selvfølgelig de mange arrangementer, så er kataloget ændret i forhold til tidligere, bl.a. er det denne gang trykt på genbrugspapir og kalenderen, som plejer at være trykt bagerst i programmet, er nu lavet som et indstik, og kan på den måde hænges op på opslagstavlen.

Kataloget er fyldt med teater, foredrag, kurser og meget mere - for hele familien, praktisk opdelt i afsnit, for børn, for de voksne, it-kurser, udstillinger, Kalundborg Folkeuniversitet, Liv i Forsamlingshusene og praktiske informationer.

Biblioteksklubben

Biblioteksklubben under Kalundborg Biblioteker er nu nået op på hele 2200 medlemmer og i kataloget er der flere arrangementer som kun er for medlemmer af klubben, bl.a. tre spændende busture til henholdsvis Sprogø, Krimimessen i Horsens og en tur til Helsingør for at opleve Kronborg og Søfartsmuseet.

Endnu større næste gang

Den næste udgave af kataloget fra Kalundborg Biblioteker, som dækker hele efteråret og vinteren bliver formentligt større end forårsprogrammet.

”Jeg har fået en henvendelse fra Naturskolen på Røsnæs som også gerne vil være med i kataloget, så det vil vi da prøve at gøre til næste gang, på den måde bliver kataloget endnu mere spændende og der kommer måske flere som synes det kunne være relevant at være med i kataloget”, sagde Jette Mygind, der er biblioteksleder på Kalundborg Biblioteker.

Det nye forårskatalog ligger tilgængeligt på alle bibliotekerne i Kalundborg Kommune samt på bibliotekets hjemmeside www.kalundborgbib.dkKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0