AnnonceLuk annonce
Forårsprogram blev nærmest revet væk

25-01-2020

Medlem af bibliotekernes turudvalg Stig Hother Hansen afslørede det nye forårsprogram sammen med biblioteksleder Jette Mygind. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Bibliotek inviterede fredag eftermiddag til release-fest for forårsprogram 2020. Et katalog spækket med kulturelle oplevelser og spændende artikler. De mange fremmødte blev også budt på vintersuppe.

Bibliotekerne i Kalundborg Kommune er stolte over at sende endnu et katalog på gaden. Fredag eftermiddag blev sløret løftet for det nye forårsprogram ved en hyggelig sammenkomst på Kalundborg Bibliotek, hvor rigtigt mange var mødt frem for at sikre sig et af de første eksemplarer af det nye flotte program, som er fyldt med alverdens arrangementer for børn og voksne, spændende artikler og interviews. 

”Forårsprogrammet har som sædvanlig en masse nye spændende ting med, og jeg håber i vil tage godt imod det nye program,” sagde biblioteksleder ved Kalundborg Biblioteker, Jette Mygind, inden hun gav saksen videre til Stig Hother Hansen fra bibliotekernes turudvalg, som klippede det flotte gavebånd over og afslørede det nye forårsprogram, som de mange fremmødte hurtigt sikrede sig et eksemplar af.

Vintersuppe

Normalt afsløres bibliotekernes programmer en lørdag formiddag, men som noget nyt var arrangementet flyttet til fredag sidst på eftermiddagen, hvor biblioteket så bød på varm vintersuppe, fremstillet i Solsikken.

Det nye forårsprogram indeholder arrangementer for unge, gamle og dem ind imellem, bl.a. er der arrangementer for børn i vinterferien, der er digitale kurser, foredrag med bl.a. Ritt Bjerregaard og Susse Wold, og i forsamlingshusene bydes der på musiker Mek Pek og den fra TV kendte politibetjent Vlado, så kom ikke og sig at der ikke sker noget i Kalundborg Kommune.

De øvrige biblioteker i Kalundborg Kommune har releasefest på det nye katalog i dag lørdag.

Billetsalget til de forskellige arrangementer i kataloget åbnes i dag lørdag den 25. jan. kl. 11. 

Det nye forårsprogram kan også læses online, KLIK HERFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0