AnnonceLuk annonce
Forårskatalog fyldt med kulturelle vitaminer

22-01-2021

Af Jens Nielsen

Kalundborg Biblioteker præsenterede fredag formiddag deres nye forårskatalog, fyldt med spændende arrangementer og artikler.

Når Kalundborg Biblioteker præsenterer deres kataloger to gange om året plejer det at foregå med taler og festlige indslag for de fremmødte, men sådan er det ikke lige nu hvor coronapandemien har lukket store dele af landet ned.

Derfor blev det nye forårskatalog præsenteret via en film på bibliotekets hjemmeside, hvor biblioteksleder Jette Mygind og Stine Veisegaard, faglig koordinator, afslørede kataloget.

”Det nye forårsprogram er fyldt med kulturelle vitaminer og kalorier, men de er heldigvis ikke tunge,” sagde Jette Mygind da kataloget var afsløret.

Det nye forårskatalog, som er på 52 sider, er fyldt med spændende arrangementer for både børn og voksne, samt en række artikler skrevet af Kalundborg journalist Sonja Husted Rasmussen.

Forårskataloget kan læses på bibliotekets hjemmeside, men i Kalundborg og Høng er der også mulighed for at banke på vinduet og få, et fysisk eksemplar i hånden.

Læs det nye forårskatalog - klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0