AnnonceLuk annonce
Forårsfest med 30 % rabat

28-05-2019

Afdelingschef Jesper Sørensen, XL Byg i Gørlev, er sammen med et øvrige personale, klar til at holde forårsfest for kunderne. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Nu på fredag d. 31. maj inviterer XL-Byg i Gørlev til forårsfest hvor der er hele 30 % rabat på alt i forretningen, samtidig bydes på pølser, øl og vand.

Står du lige og mangler en robotplæneklipper, en ny grill, en parasol, havemøbler, fliser eller et nyt gulv, eller noget helt andet som kan købes hos XL-Byg i Gørlev, ja så der er mulighed for at gøre en rigtig god handel hos XL-Byg i Gørlev nu på fredag d. 31. maj mellem kl. 10 og 14, hvor der gives hele 30 % rabat på alle varer i forretningen.

”Vi er ikke rigtigt kloge, det ved vi godt, men vi forventer at der bliver rigtigt travlt,” siger afdelingschef Jesper Sørensen, XL Byg i Gørlev, med et smil.

Det gode tilbud gælder også for de mange varer i trælasten.

Ud over en god rabat på alt i forretningen bydes der på pølser, øl og vand til kunderne, så Jesper Sørensen og medarbejderne i XL-Byg Gørlev håber selvfølgelig på rigtigt godt forårsvejr.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0