AnnonceLuk annonce
Folketingsmedlem skal se på infrastruktur

18-06-2017

Andreas Steenberg i midten på sejltur i Kalundborg Havn under besøg i 2014. Til venstre byrådsmedlem Jeppe Sørensen samt til højre daværende Klima og Energiminister Rasmus Helveg Petersen. Privatfoto

Af Jens Nielsen

De to lokale radikale byrødder Ole Glahn og Jeppe Sørensen samt Borgmester Martin Damm (V,) står sammen med repræsentanter fra erhvervslivet, klar til at give Folketingsmedlem og transportordfører for Det Radikale Venstre, Andreas Steenberg, en dyb indsigt i den spændende udvikling, der er startet på Stejlhøj i Kalundborg.

Den 26. juni besøger Folketingsmedlem Andreas Steenberg Kalundborg, for at følge op på udviklingen og potentialerne. Han skal denne gang se området, hvor den nye Station East på Stejlhøj skal ligge. Allerede nu kan man tydeligt se, at der sker noget i området. Nærmeste nabo imod øst er Novo Nordisk, der efter vedtagelse af Station East, har købt en stor grund, hvor der allerede er bygget et kæmpe laboratorie.

Andreas Steenberg besøgte sidste gang Kalundborg i 2014, da han ligeledes var Radikal Transportordfører under den daværende SR regering. Dengang var det sammen med den Radikale Klima og energiminister Rasmus Helveg Petersen.

Andreas Steenberg ligger meget vægt på, at der sker investeringer i dansk infrastruktur, der hvor det giver værdi, samt hvor der er brug for at understøtte en regional udvikling, der giver vækst i hele Danmark. Begge forudsætninger er til stede, når man snakker infrastruktur projekter, tog og motorvej til og fra Kalundborg. Desuden ser Folketingsmedlemmet frem til at alle Sjællandske regional og fjerntog bliver moderne, elektriske, hurtige og driftsikre, da det vil give en billigere, bedre og mere fleksibel togdrift på Sjælland.

Besøget understreger det stærke lokale samarbejde, der er imellem erhvervsliv og politikere på tværs af partier, for at få gjort den Nordvestsjællandske infrastruktur bedre. Borgmester Martin Damm deltager med sin viden fra regerings kontakter, regionale kontakter og indsigten i det kommunale arbejde med planerne. Både Novo Nordisk samt den lokale afdeling af det Norske Ingeniør firma Norconsult er med, for at sætte ord på potentialerne i en forbedret Nordvestsjællandsk infrastruktur.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0