AnnonceLuk annonce




Folketingsmedlem på krisecenter

01-10-2018

Folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff besøgte i dag Heradøtrenes Krisecenter i Kalundborg.

Af Jens Nielsen

Folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff (A) besøgte i dag Heradøtrenes Krisecenter i Kalundborg.

Under overskriften ’Rasmus rykker ud’, flytter det lokalvalgte socialdemokratiske folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff, hver mandag ud af sit kontor på Christiansborg, for at besøge forskellige institutioner, firmaer, foreninger m.m., for at få en fornemmelse af livet uden for murene. I dag mandag var turen så kommet til Heradøtrenes Krisecenter i Kalundborg.

”Jeg var her til åbningen for små tre år siden, så nu var det tid til at komme forbi for at se hvordan krisecentret fungerer i hverdagen,” sagde Rasmus Horn Langhoff, inden han fik en rundvisning i lokalerne af leder af krisecentret Annette Hyldgaard og Laila Berg Sørensen, bestyrelsesformand for krisecentret.

Rasmus Horn Langhoff havde mange spørgsmål på sin vej rundt i lokalerne, og Annette Hyldgaard kunne bl.a. fortælle hvordan hverdagen fungerer på krisecentret, og at flere faktisk vælger at bosætte sig i Kalundborg efter opholdet i Kalundborg.

I gennemsnit opholder kvinderne sig 50 dage på Heradøtrenes Krisecenter i Kalundborg. I øjeblikket bor der seks kvinder og 11 børn på centret, og der er to ledige værelser lige pt.

Både som lokalvalgt og som ligestillingsordfører arbejder Rasmus Horn Langhoff med krisecentrene under sig, og arbejder for at der stilles gratis psykologhjælp til rådighed.

”Jeg har stillet forslag om at vi genindfører den gratis psykologhjælp til alle krisecentre, det fik desværre ikke flertal, men nu må vi se hvad der sker efter et valg,” sagde Rasmus Horn Langhoff.



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0