AnnonceLuk annonce
Folketingsmedlem kører for pensionisterne

16-05-2019

I går hentede folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff (S) pensionister i sin valgbus. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I går, onsdag den 15. maj, var der åbnet for brevstemmer i forbindelse med folketingsvalget. Derfor satte folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff (S) sig bag rattet i sin valgbus, og tilbød at samle pensionister op og køre til valgstedet i Kalundborg, så de også kunne stemme ved Folketingsvalget.

Otte pensionister havde tilmeldt sig folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoffs tilbud om, at hente dem i sin bus, så de kunne brevstemme i forbindelse med det kommende Folketingsvalg.

”Det er vigtigt, at alle har gode muligheder for at deltage i vores demokrati. Og jeg synes det er oplagt, at vi hjælper hinanden, så vi sammen sikrer, at alle - også dem der er dårligt gående, får lov til at stemme ved folketingsvalget,” siger Rasmus Horn Langhoff (S).

I går tog Rasmus Horn Langhoff altså rundt og samlede pensionister op i Kalundborg på et aftalt tidspunkt, og de blev kørt til Borgerservice i Kalundborg, hvor de brevstemte. I bussen fik de en kop kaffe og lidt hjemmebag samt en sludder med kandidaten.

Socialdemokratiet og Rasmus Horn Langhoff tilbyder også gerne flere ture i både Kalundborg og Odsherred til andre, der har behov for lidt hjælp til at kunne deltage i folketingsvalget.

Rasmus Horn Langhoff er i øvrigt valgt i Odsherred og Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0