AnnonceLuk annonce
Folkeskolen.

02-05-2020

Læserbrev:

Folkeskolen.

Når politikerne i blå blok undre sig over de lave resultater i folkeskolen, så kunne man feks. begynde at gøre det attraktivt for uddannede lærere at søge til Kalundborg. Efter min mening er der alt for mange ikke uddannede lærere, som nu kaldes ressourcepersoner, der udgør en stor del af undervisningsstaben.

Man kunne jo også have lyttet til os i rød blok ved budgetforhandlingerne, da vi ønskede afsat flere midler til folkeskolen herunder til en tolærerordning i 1. og 2. klasserne. Videnskaben har endegyldigt slået fast, at det er i skolestarten man i sær skal give børnene en rigtig god undervisning, som de kan drage nytte af i resten af deres skoletid.

Men nej fra blå blok. Ikke fem flade øre ville de være med til at sætte af til vores folkeskoler. På dette område kunne/ville man ikke give os noget. Vi fastholdt vores ønske, og så blev vi smidt ud af forhandlingerne.

Det burde da således ikke kunne undre nogen i blå blok, at resultaterne bliver der efter. Vi kommer ikke ud af stedet med hele tiden at beskrive hvem som skal træde i karakter. De lærere, vi har, knokler dagligt med at undervise vores børn, men man mangler rigtige lærere hele vejen rundt, 

Gert Larsen

Kommunalbestyrelsesmedlem i Kalundborg.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0