AnnonceLuk annonce
Folkemøde flyttes

18-11-2018

Folkemøde Kalundborg i Høng flyttes til Høng Centret i 2019. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Folkemøde Kalundborg i Høng får ny placering i 2019. Byggeriet af Høng Kultur og Bevægelsespark skal bruge arealet hvor folkemødet normalt afholdes.

Om kort tid tages der første spadestik til byggeriet af Høng Kultur og Bevægelsespark ved Hønghallen, og det får betydning for Folkemøde Kalundborg i Høng, som siden starten i 2015 har brugt arealet omkring Hønghallen til stande og debattelte.

Folkemøde Kalundborg i Høng foregår lørdag den 25. maj 2019, og i stedet for at afholde folkemødet midt på en byggeplads, flyttes det store folkemøde set-up til parkeringspladsen ved Høng Centret, efter aftale med Mogens Gyldenvang.

Folkemøde Kalundborg i Høng vil indeholde alt det som man kender i forvejen, masser af debat i opstillede telte, udstillinger fra forskellige foreninger, underholdning og som noget nyt vil arrangørerne prøve at få en række lokale gårdbutikker med på folkemødet, hvor de så kan sælge deres varer.

Dagen før EU-valg

Folkemøde Kalundborg i Høng, afholdes dagen før EU valget, så der er ingen tvivl om at EU vil komme til at præge folkemødet, både i debatteltene og på de mange politiske partiers stande.

Igen i 2019, er det John Højbusk, initiativtager til Folkemøde Kalundborg i Høng, som står i spidsen for arbejdsgruppen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0