AnnonceLuk annonce
Folkekøkken og valgburger

02-11-2016

SYMB! holder Folkekøkken igen den 8. november på Café Solsikken i Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 8. november lukker SYMB! Kalundborg igen dørene op for folkekøkken på Café Solsikken i Kalundborg. Fremadrettet vil der nu fast være folkekøkken hver 2. tirsdag i hver måned.

Fremover afholder SYMB! Kalundborg nu folkekøkken hver 2. tirsdag i måneden på Café Solsikken. På tirsdag kan man således få serveret ’valgburgere’ i anledningen af det amerikanske valg.

”Folk skal komme og hygge sig, snakke sammen, få noget god mad og i det hele taget lære nogle nye mennesker at kende. Jeg sætter mig fx altid sammen med nogle, jeg ikke kender. På den måde kommer man til at snakke med nogle mennesker, som man måske ikke normalt snakker med, og man får nye bekendtskaber – nye netværk, og lige pludselig begynder folk at genkende hinanden, når de går nede i byen, og pludselig hilser på hinanden,” siger Mie Louise Torndahl, der er med i SYMB!

Arrangementet begynder kl. 17, hvor caféen vil være fyldt med god mad, rare mennesker samt et amerikansk valg til dessert. Alle er naturligvis velkomne. Menuen er, netop i anledning af det amerikanske valg, pulled pork /falafler med coleslaw, barbecuesauce og hjemmebagte boller. Derefter appelpie eller cheesecake.

Tilmelding er senest den 3. november, se mere om hvordan på www.symb.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0