AnnonceLuk annonce
Fokus på spritbilister ved Kalundborg Rock’er

09-08-2018

Politiet fortsætter deres indsats mod spritbilister i forbindelse med Kalundborg Rock'er. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Færdselspolitiet har sammen med Kalundborg Kommune, i den seneste tid haft fokus på spritbilister, den fokus fortsætter i forbindelse med Kalundborg Rock’er fredag og lørdag.

”Det er vigtigt at fortsætte og målrette indsatsen mod spirituskørsel,” siger operativ leder for færdselspolitiet i Midt og Vestsjælland, Steen Bischof.

”Derfor vil vi intensivere kontrollen i år ved at være til stede ved Kalundborg Rock'er på de tidspunkter, hvor hjemkørsel fra festivallen forventes at være størst,” fortsætter Steen Bischof og minder om, at spirituskørsel er den færdselsforseelse, der straffes hårdest.

I sidste uge deltog Kalundborg Kommune i en spritkontrol i Kalundborg by. 1 trafikant ud af 50 testede blev ved den lejlighed fundet påvirket af alkohol over promillegrænsen. Kalundborg Kommune er yderst tilfreds med, at færdselspolitiet retter fokus på spritbilisterne, også i festivalsammenhænge.

”Vi håber, at vi fremover kan udbygge det gode samarbejde med politiet med nye initiativer, hvor fokus rettes på spritkørsel. Der skal være overensstemmelse mellem holdning og adfærd med hensyn til alkohol og trafik, derfor er samarbejdet med politiet vigtigt,” siger Helle Marie Jørgensen fra Team Vej og Park i Kalundborg Kommune.

”For os som vejmyndighed er det vigtigt at minde trafikanterne om, at alle har et ansvar i trafikken. Og spritkørsel er ikke acceptabelt,” slutter Helle Marie Jørgensen.

Initiativet er afslutningen på årets kampagne "Klar til et pust" i det store landsdækkende kampagnesamarbejde mellem politi, Rådet for Sikker Trafik og kommuner.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0