AnnonceLuk annonce
Minimumsnormeringer til debat i havneparken

03-06-2019

SF og de lokale forældre fra Bedre normeringer Kalundborg, som er en del af den landsdækkende organisation #hvorerderenvoksen?, som søndag igen satte fokus på normeringerne landet over, mødes mandag d. 3. juni kl. 15 ved legepladsen i Havneparken.

Her vil man snakke om forholdene i daginstitutionerne med de folk der kommer forbi. Dem som kikker forbi vil kunne møde Jonas Ghiyati, lokal folketingskandidat for SF
Kalundborg, Thomas M. HIorth, SF’s kommunalbestyrelsesmedlem i Kalundborg, Jacob Mark, SF’s gruppeformand og MF , forældrene fra “Bedre normeringer Kalundborg” samt repræsentanter for fagforbundene.

“ Vi synes jo et samarbejde med “Bedre normeringer Kalundborg” giver god mening, da de vil have fokus på forholdene i daginstitutionerne og have indført minimumsnormeringer, mens et af SF's krav til en kommende regering er, at vi vil give børn mere ro på og indføre minimumsnormeringer på max 3 børn pr. voksen i vuggestuer og max 6 børn pr. voksen i børnehaver”, siger Jonas Ghiyati:

“Vi forældre arbejder på en god normering i vores børns daginstitutioner dvs at når der er en der er syg og en på kursus, så lægger man ikke stuer sammen for at få det til at hænge sammen. Minimumnormeringer er til for at vi forældre kan være trygge ved at aflevere vores børn og ved at de vil blive set, få omsorg og har mulighed for at danne relationer til voksne og andre børn. Det kan kun ske hvis der er voksne nok omkring vores børn," siger Christina H Jensen - forældrestyregruppen / Bedre normeringer Kalundborg:
 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0