AnnonceLuk annonce
Fører og ejer sigtet ved spiritusuheld

16-12-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

Fredag aften blev Midt- og Vestsjællands Politi tilkaldt til Jerslev, hvor to kvinder blev sigtet for blandt andet spirituskørsel.

Fredag aften kl. 20.49 kørte en personbil ad Klovbygade i nordlig retning, hvor den slingrede over i den modkørendes vejbane, og ramte sidespejlet på en modkørende bil. Den slingrende bil standsede ikke efter sammenstødet, men fortsatte sin kørsel væk fra stedet. Føreren af den bil som blev påkørt, en 44-årig mand fra Kalundborg, vendte sin bil og kørte efter den flygtede bil. Efter omkring 500 m fik den 44-årig standset bilen, og ringede til politiet. I bilen sad to kvinder, som ifølge anmelderen var kraftigt påvirkede af spiritus. 

En patrulje kom frem og alkoholtestede føreren, en 42-årig kvinde fra Svebølle. Hendes promille var væsentlig over det tilladte, så hun blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. Ejeren af bilen, en 23-årig kvinde fra Svebølle sad på passagersædet under kørslen. Hun blev sigtet for at have overladt førerretten af sin bil til en person, som var spirituspåvirket. 

Bilen, som de to kvinder kørte i, var desuden registreret i politiets systemer, da den ikke var blevet fremstillet til syn, og der ej heller var blevet betalt forsikring på bilen. Politiet klippede derfor bilens plader. Den 42-årige blev kørt til en blodprøveudtagelse, hvorefter hun blev løsladt. De to kvinder kan forvente at høre mere fra politiet i den sag.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0