AnnonceLuk annonce
Fører flygtet efter færdselsuheld

04-05-2020

Af Jens Nielsen

En fører af en BMW personbil flygtede efter at være kørt galt søndag morgen.

Søndag morgen kl. kl. 07.36 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var forulykket og havde påkørt et hegn tilhørende to privatpersoner på Rødtjørnevej ved Høng.

Føreren af den forulykkede bil flygtede fra stedet uden at give sig til kende over for ejerne af det påkørte hegn, da han erfarede, at politiet var på vej til stedet.

"Ikke alene havde bilisten kørt for hurtigt, han stank også af sprut, og han indrømmede også at have kørt for stærkt" fortæller Michael Hansen, der er ejer af den ejendom hvor uheldet skete, til TV2 Øst.

Patruljen kunne ganske rigtigt konstatere, at en personbil uden nummerplader var forulykket efter en højre kurve og havde påkørt et hegn. Den mandlige fører af bilen var kørt ad Rødtjørnevej i sydøstlig retning, da han af ukendte årsager havde mistet kontrollen over bilen. Der var ikke andre trafikanter involveret, og politiet ledte med hjælp fra en hundepatrulje fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi efter den flygtede fører, som blev beskrevet som: mand, 25-30 år, 175-180 cm høj, kraftig af bygning, sort hår, fuldskæg og iført mørk arbejdsjakke.

Bilen var ikke meldt stjålet og tilhørte en kvindelig ejer i Høng. Politiet har nu optaget rapport i sagen for at få identificeret føreren af bilen på tidspunktet for uheldet.

Politiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket den flygtede fører i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0