AnnonceLuk annonce




Fødselsdag på en anden måde

03-03-2021

Søren Tullesen foran Skipperkroen i Mullerup. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I næste uge fejrer Søren Tullesen, at Skipperkroen fylder 23 år. Faktisk har man hvert år markeret kroens fødselsdag med gode tilbud til gæsterne, men da restauranten er lukket for spisende gæster grundet COVID-19, bliver det nu fejret på anden vis.

Grundet COVID-19 har Søren Tullesen, der ejer Skipperkroen, forpagter restauranten i Kalundborg Hallerne samt restauranten i Gørlev Hallen, valgt at tænke alternativt, som mange andre restauratører i en anderledes tid, og laver take away på forskellig vis. I næste uge fejrer han imidlertid, COVID-19 eller ej, 23 års fødselsdag, der bliver markeret med en ret som prisen på ’fødselsdagsbarnet’.

”Vi kan jo af gode grunde ikke gøre det, som vi plejer ved vores fødselsdag, så i år bliver det lidt anderledes, men et godt tilbud skal kunderne stadig have. De har støttet op om os med vores take away og diverse tiltag, og det er vi glade for,” siger Søren Tullesen.

Kommet for at blive

Han er i øvrigt ikke i tvivl om, at nogle af de tiltage, der er lavet under COVID-19 er kommet for at blive, da de fungerer rigtig godt. Fx ’Måltidsposen’, som er blevet taget rigtig godt imod af lokale borgere i både Kalundborg, Gørlev, Høng og Slagelse, ligesom Fredags Fisk er populært. 

”Mange har nok fundet ud af, ikke blot ældre, men også børnefamilier, at det er let at få lavet maden ude, og dermed slippe for at stå i supermarkedet og efterfølgende lave mad,” fortæller Søren Tullesen, og fortsætter: ”Vi har heldigvis nok at se til trods krisen, men vi savner gæsterne. Ligesom vi savner de glade fester, hvor folk går herfra med erindringer og gode minder.”


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0