AnnonceLuk annonce
Fodboldfans vil samles

08-03-2019

Morten Nystrup, indehaver af Kontoret, er klar til at servere øllet for Liverpool fansene Thomas Holst Tranberg (bageren) og Lars Kaster. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Thomas Holst Tranberg og Lars Kaster har lavet en Facebookgruppe for Liverpoolfans. Idéen med gruppen er blandt andet at mødes og se fodboldkampene sammen.

Thomas Holst Tranberg og Lars Kaster har, for længe siden, fundet lokalerne i Kalundborg, hvor Liverpool fans kan mødes og se fodbold sammen, købe en fadøl og ellers hygge sig. Men de mangler nogle flere at se kampene med.

”Thomas lavede en Facebookside for noget tid tilbage, og det lykkedes os faktisk også hele foråret 2018 at samles en hel del hos Morten på Kontoret, men da vi så skulle mødes i efteråret igen, var der pludselig ikke så mange, der mødte op, og det er rigtig ærgerligt,” siger Lars Kaster.

Lars Kaster fortæller, at de tilbage i 2018 snakkede med Morten Nystrup, der ejer Kontoret i Kalundborg, og at de dengang lavede en aftale om, at Kontoret holdte åben, når Liverpool spillede Champion League kampe.

”Det er jo super, at vi har et sted, hvor vi kan se kampene sammen, drikke en øl og hygge os. Men det kræver jo selvfølgelig, at der kommer nogle, og ser dem, ellers kan Morte jo ikke holde åben,” siger han. 

Thomas Holst Tranberg og Lars Kaster håber at finde flere Liverpool fans, der har lyst til at se kampene sammen med dem på Kontoret i Kalundborg. 

Den næste Champions League kamp, hvor Liverpool spiller er onsdag den 13. marts. Har man lyst til at være en del af fællesskabet, kan man gå ind på Facebookgruppen ’Liverpool FC Fans Kalundborg Y N W A’ og anmode om medlemskab. Herefter kan man se de forskellige arrangementer m.m. 

”Det er klart bedst, hvis folk der har lyst til at se Liverpool kampene med os, anmoder om medlemskab i Facebookgruppen, da man så her kan tilmelde sig de forskellige arrangementer, og vi kan se, hvor mange tilmeldte der er. VI vil i hvert fald forsøge at se Champions League kampene, og måske også  nogle Premier League kampe,” siger Lars Kaster.

Facebookgruppen har i skrivende stund 129 medlemmer.

Planen for fremtiden er i øvrigt, at man vil forsøge at blive en del af Redmen Family, der er Danmarks største fællesskab for Liverpool fans.

”Vi vil gerne oprette en Kalundborg afdeling i Redmen Family, og hvad det koster i medlemskab er hurtigt hentet ind, da man som medlem her får rabat på fodboldrejser, hvor Liverpool spiller, spilletrøjer osv.,” slutter Lars Kaster.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0