AnnonceLuk annonce
Fodbolddrenge har trænet som professionelle

11-03-2018

Brøndby IF fodboldcamp på banerne ved Røsnæshallen hele denne weekend. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

45 fodbolddrenge i aldersgruppen U7 til U14 har hele weekenden trænet som professionelle fodboldspillere på banerne ved Røsnæshallen. Trænere fra Brøndby IF har gennemgået en lang række af øvelser med spillerne.

I gennem de sidste par år har fodboldafdelingen i RGI haft en samarbejdsaftale med Brøndby IF om talentudvikling af klubbens spillere.

”Det er en klasseaftale, meget bedre end de aftaler vi før har haft med andre klubber,” siger Johnny Reimann Løvstrøm Jensen fra RGI Fodbold.

Hele denne weekend har 45 fodbolddrenge deltaget i en fodbold camp på banerne ved Røsnæshallen, her har trænere, som er uddannet i Brøndby IF, gennemgået en lang række af øvelser og eksempler på fodboldspillet i en manual fra Masterclass programmet i Brøndby IF.

”Vi vil gerne give børnene muligheden for at føle hvordan man træner når man er i Brøndby IF. Det er hovedårsagen til at vi er her. En anden årsag er at vi selvfølgelig ønsker at brande Brøndby, vise logoet, vise farverne og selvfølgelig håbe at spillerne bliver Brøndby fans og så give børnene en sjov oplevelse,” fortæller Christian Sørensen, der er fuldtidsansat TOP-centertræner og sportslig ansvarlig for programmet på Brøndby Camp. 

Der er ingen tvivl om at de mange fodbolddrenge er trætte efter weekendens træning. Den tid de har været på banen svarer til tre uger normal træning i RGI, men de har helt sikkert også lært rigtigt meget og prøvet at leve som professionel fodboldspiller gennem en weekend.

”Når de går herfra efter weekenden skal de synes at det har været rigtigt sjovt og at de er blevet en lille smule bedre fodboldspillere. De er helt sikkert trætte, men det her er ikke en pasningsordning, det er fodboldfagligt, hvad enten man er nybegynder eller erfaren spiller,” siger Christian Sørensen, Brøndby IF.

Vil samle 100 til næste år

45 fodbolddrenge af RGI’s 600 fodboldmedlemmer var samlet hele weekenden, men Johnny Reimann Løvstrøm Jensen har planer om at arrangementet skal blive meget større.

”Jeg har en drøm om at vi til næste forår kan samle 100 fodboldspillere her i RGI til fodboldcamp sammen med Brøndby IF,” siger han.

Ud over en stor fodboldoplevelse en hel weekend har deltagerne på fodbold campen også fået tøj i Brøndbys farver samt to billetter til en Brøndby kamp.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0