AnnonceLuk annonce
Fodbold i lange baner

11-07-2019

I denne uge er der DGI fodboldskole i Kirke Helsinge. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I denne uge afholdes der DGI fodboldskole på banerne i Kirke Helsinge, hvor Kirke Helsinge Idrætsforening står bag for 26. gang. 

Der er 59 børn og unge i alderen 5 -17 år tilmeldt DGIs Fodboldskole i Kirke Helsinge, og humøret er højt. Der er børn og unge fra både Kirke Helsinge, Buerup, Høng og Kalundborg. For første gang har de også børn fra Sigrid Undset Skolen i Kalundborg med, og det er en stor succes.

”Det er noget helt nyt, at vi har børn fra Sigrid Undset Skolen med, der jo er en specialskole, men det går rigtig godt. Der er 11 stk. med, og de fungerer rigtig fint med alle de andre på fodboldskolen. De går hjem lidt tidligere, end de andre, men børnene har taget rigtig godt imod dem, og det er klart en positiv oplevelse for alle,” siger Gitte Andersen, der er fodboldskoleleder for DGI Fodboldskolen i Kirke Helsinge for 2. år i træk.

Fodboldskolen er fem dage fra kl. 9 - 15, hvoraf de er på banerne i kirke Helsinge de fire af dagene. Men i går, onsdag, var alle en tur på stranden ved Mullerup, hvor de lavede vandaerobics og spillede minigolf, takket være IsCaféen på Mullerup Havn, der sørgede for, at fodboldskoleeleverne kunne få lov at spille på banen. 

Derudover leger de forskellige boldlege, og spiller naturligvis en masse fodbold. Fredag, som er den sidste dag på fodboldskolen for i år, skal de alle spille kamp mod hinanden på kryds og tværs af alder, og Fakta i Gørlev har sponsoreret is til alle de fodboldglade børn og unge.

”Det handler selvfølgelig om at komme hjem med noget nyt i forbindelse med fodbold, men det handler i høj grad også om det sociale. I år har vi faktisk lagt særlig vægt på, at alle skal kunne være med, og det går så godt,” fortæller Gitte Andersen.

Fodboldskolen er drevet af Gitte Andersen og en masse andre frivillige trænere mm., der bruger deres fritid på, at en masse børn og unge kan få en god, sjov og lærerig uge.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0