AnnonceLuk annonce
Fodbold Fitness for kvinder er sundt, sjovt og socialt

20-04-2021

Rørby Værslev IF er nu klar med Fodbold Fitness for kvinder. Der er opstart på lørdag. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Rørby-Værslev IF er klar med et helt nyt tilbud, Fodbold Fitness for kvinder. Der er opstartsmøde på lørdag d. 24. april.

Fodbold er en meget populær sportsgren i Danmark, men mange voksne motionister ønsker ikke at være bundet af et turneringsprogram i løbet af sæsonen. Dem har der ikke altid været så meget plads til i danske fodboldklubber, men det ændres med Fodbold Fitness.

Fodbold Fitness er et tilbud til voksne motionister, der gerne vil i form på en sund, sjov og social måde. Konceptet henvender sig til alle aldre uanset niveau, også dem der aldrig har spillet fodbold før. Fodbold Fitness er enkelt og rummer det bedste fra to verdener ved at kombinere Danmarks mest populære boldspil med fitnesssportens fleksibilitet.

Fodboldafdelingen i Rørby-Værslev IF tilbyder nu Fodbold Fitness for kvinder. Der er opstart nu på lørdag d. 24. april kl. 11 på boldbanerne/klubhuset på Mogensbanke 2 i Rørby.

”Masser af frisk luft ude i det fri, noget bevægelse og socialt samvær, det er ligesom omdrejningspunktet, og der vil også være leg med en fodbold, men der er ingen fodboldkampe og turneringer hvor der skal stilles et helt hold, så vi håber der er nogen som vil være med,” fortæller Thomas Djernis, der er formand for fodboldafdelingen i Rørby-Værslev IF.

Opstarten nu på lørdag er helt gratis at deltage i, og så tilbyder Rørby-Værslev IF, at man kan dyrke Foldbold Fitness resten af sæsonen frem til sommerferien for bare 20 kroner, så kan alle vist være med.

Der kommer en repræsentant fra DBU og starter Fodbold Fitness op i Rørby Værslev IF nu på lørdag, og SuperBrugsen i Ubby sørger for frugt og drikkelse.

I første omgang bliver der startet Fodbold Fitness for kvinder, men det er planen at der også vil blive et hold for mænd.

Fodbold Fitness er en del af det store samarbejde mellem DGI og DBU kaldet "Bevæg dig for livet - Fodbold", som har til formål at få endnu flere danskere til at blive glade for at motionere.

Se mere, klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0