AnnonceLuk annonce
Flyvende prinsesse i Kalundborg

17-10-2018

kontakt@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 27. oktober kl. 14 gæster teatret Flyvende Prinsesse Kalundborg med den musikalske forestilling "Metamorfose".

Forestillingen ’Metamorfose’ er for de 4 til 8-årige og vises på Skolen på Herredsåsen. En lækker larve er hovedperson i den underholdende og lærerige musikforestilling. Forestillingen er historien om et æg i forandring. Med rytme, sang og bevægelse tages børnene med på et groovy musikalsk eventyr ned i græsset mellem alle de smådyr, der kribler og krabler under vores fødder.

'Metamorfose' betyder forvandling, og i biologiens verden bruges ordet om larvens forvandling til sommerfugl. Det er præcis, hvad Flyvende Prinsesses forestilling handler om, og viser i flere stadier. Men det er ikke en titel, der forbereder små tilskuere på det teater, de skal se. Det finder de til gengæld hurtigt ud af, når de træder ind i rummet til 'Metamorfose', hvor der overalt ligger bunker med kæmpestore musikinstrumenter. De er ikke særskilt kønne, men pyt med det. Det viser sig nemlig, at instrumenterne kan give en masse herlig og forskelligartet lyd, når man slår på dem. Det kan børnene gøre med stor entusiasme under Dorte Abrahamsens og Alex Opazos kyndige og kærlige vejledning.

Han er cirkusorkesterleder i næsten fuld ornat - jakken er i hvert fald i den helt rigtige cirkus stil med bjælder - og behersker et utal af slagtøj. Men det er hendes rytmefaste guitar og sang og musikalske energi, der driver forestillingen frem. En iørefaldende sang er hurtigt lært og giver fra starten stemning og et opmærksomt interaktivt fællesskab. Det henter tydeligt ny luft, hver gang sangen eller nye sange dukker op i den sjove og informative udviklingshistorie om det, der kravler under vores fødder nede i jorden.

Det er imponerende så megen konkret viden om naturen, der kan hældes på selv de yngste tilskuere, når den præsenteres med smittende musikalsk energi og forrygende dyrelyde. Med sine sjove tekster og friske melodier er det rigeligt til at skabe en musikforestilling for mindre børn, der både er underholdende og lærerig

Kalundborg Biblioteker er arrangør bag, og billetter købes på www.kalundborgbib.dk  under ’Det Sker’.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0