AnnonceLuk annonce
Flytter til nye lokaler til foråret

18-12-2018

Birgitte Cetti flytter sin klinik. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Birgitte Cetti, indehaver af Kalundborg Helseklinik, flytter sin klinik til nye lokaler på GL. Hovvej 71, Kalundborg. Flytningen er dog først til maj 2019.

Ejeren af Vænget 19, hvor Kalundborg Helseklinik har lejet sig ind, har sat ejendommen til salg. Derfor har Birgitte Cetti besluttet at rykke teltpælene op og flytte klinikken til Gl. Hovvej 71 i Kalundborg, i lokaler i forbindelse med Go’ Form.

”Vi er jo lidt ’små-forlovet’ med Go’ Form og derfor giver det rigtig god mening at vi flytter tættere på hinanden - ja, vi flytter næsten sammen, og vi glæder os til at bo dør om dør med Go’ Form og få styrket vores samarbejde endnu mere til glæde for mange,” fortæller Birgitte Cetti.

Alle aktiviteter flyttes, så det bliver de samme behandlinger - samt lidt nyt - der tilbydes i den nye klinik på Gl. Hovvej.

”Vi kan godt love at vores lokaler bliver rigtig flotte og i vil på Gl. Hovvej, blive præsenteret for flere behandlingsformer, arrangementer og andet godt, når tiden kommer,” siger Birgitte Cetti.

I Kalundborg Helseklinik arbejdes der meget med det hele menneske og det at tilpasse behandlinger og behandlingsforløb efter den enkelte klients behov.

”Det er faktisk en af de ting, vi har erfaret vi er rigtig gode til: at lytte til vores klienter og derigennem få sammensat de behandlinger i et behandlingsforløb, som kan gøre en forskel for klienten. Derfor er det kun fornuftigt at vi ligger tæt op af fysioterapeuter, læger og så træningscentret, som er oplagte samarbejdspartnere. Vi er ikke rigtig en “strøg-butik” men en klinik,” fortæller Birgitte Cetti.

Frem til maj 2019 vil Kalundborg Helseklinik fortsætte på fuldt tryk i Vænget 19 og herefter på Gl. Hovvej 71.

Alle gavekort og klippekort der købes på den nuværende adresse i Vænget 19, gælder naturligvis også i de nye lokaler.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0