AnnonceLuk annonce
Flytning har givet mere trafik i butikken

15-12-2016


Fra venstre, Mikkel Green, Kirsten Tølbøll og Lonnie Bjørklund. Endvidere er Gitte Friis og Runa Leding ansat i forretningen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er nu godt et år siden at Profil Optik flyttede fra Øen til Kordilgade nr. 31, den beslutning har givet mere liv og trafik i butikken.

I rigtigt mange år havde Profil Optik til huse på Øen i Kalundborg, men efterhånden som flere og flere forretninger i området valgte at flytte eller lukke blev der mere øde, og dermed færre kunder, derfor tog Profil Optik den store beslutning for godt et år siden, og flyttede til Kordilgade 31 (tæt på Solskinspladsen) i en helt nyindrettet forretning, og den beslutning har vist sig at være rigtig god.

”Det har givet mere liv i forretningen, flere nye kunder og så er forretningen indrettet så der er mere fokus på kunderne, bl.a. er en del af vores værksted i selve forretningen så vi kan følge med i hvem der kommer ind”, fortæller Lonnie Bjørklund, butikschef i Profil Optik Kalundborg.

Ombygning i januar

Selv om Profil Optik forretningen kun er godt et år gammel, så skal den bygges om i januar måned,

”Profil Optik er en del af Synsam kæden i Sverige, Norge og Finland, og derfor bliver alle butikker ens i hele Norden, vi beholder dog vores navn i Danmark, Forretningen bliver delt op i et livstilskoncept med fashion, trend, sport og business. Det er vores ønske at kunderne skal kunne have mere end et par briller, alt efter anledningen, fx en brille til kontoret, en brille til byturen, en brille til fritid, en solbrille til ferie, en sportsbrille til golf, osv., folk har jo også mere end et par sko. Vi tilbyder brilleelskere frit valg på alle hylder på meget favorable vilkår, hvis vi selv skal sige det”, siger Lonnie Bjørklund.

I anledning af et års fødselsdagen er der store rabatter på både glas og stel.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0