AnnonceLuk annonce
Flygtede fra færdselsuheld

07-12-2020

Af Jens Nielsen

Midt- og Vestsjællands Politi blev omkring midnat lørdag aften kaldt til Hovedgaden i Ubby, hvor en personbil var kørt galt, og personerne i bilen var flygtet fra stedet.

En personbil kørte, lørdag aften lige omkring midnat, galt i Ubby. Personbilen kørte gennem en 2,5 meter høj bøgehæk og landede i en have på hjørnet af Hovedgaden og Klovbyvej. To mænd i bilen flygtede fra stedet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

En af politiets hundepatruljer, som var sendt til stedet, bemærkede en personbil komme luskende ned ad Klovbyvej, og da de så politiet drejede de til venstre ad Smediestræde. Her blev bilen efterladt og fire mænd løb fra stedet.

Politiet fik kontakt til tre af mændene, mens den fjerde blev løbet op af en politihund.

Politiet skal nu undersøge om de fire mænd, i alderen 21 til 45 år fra Kalundborg Kommune, har noget med den forulykkede bil at gøre. Bilen som endte i en have, tilhører en bilejer i København.

”Hvem der har kørt den forulykkede bil ved vi ikke, men vi må håbe at tekniske spor kan give et fingerpeg,” siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Med de skader der er på bilen som kørte ind i haven, kommer den ikke ud og køre lige foreløbig, oplyser politiet.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0