AnnonceLuk annonce
Flygtede fra færdselsuheld

02-04-2020

Tre biler var sent onsdag aften involveret i et færdselsuheld. Bilisten der var årsag til uheldet flygtede fra stedet.

Onsdag aften kl. 23.24 rykkede politiet ud til et færdselsuheld på Kalundborgvej i Føllenslev, med tre biler impliceret. En af parterne var dog flygtet fra uheldsstedet uden at give sig til kende over for de øvrige parter.

Det viste sig, at en 33-årig mand fra Kalundborg var kørt i en personbil i nordøstlig retning, da en modkørende personbil af ukendte årsager trak over i modsatte side af vejen. Den 33-årige prøvede at undvige, men kunne ikke undgå at blive ramt, hvorefter han påkørte en personbil, der holdt på en vigeplads i samme side af vejen.

Modparten, der var årsagen til uheldet, fik ikke større skader på bilen, end at føreren kunne fortsætte sin kørsel væk fra uheldsstedet uden at give sig til kende over for de to øvrige parter.

Politiet har nu optaget rapport i sagen i et forsøg på at få identificeret bilisten, hvis bil formodes at have skader på venstre side.

Politiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der kan give oplysninger om modparten, herunder en beskadiget bil, der måtte være efterladt et sted. Der er ikke nærmere om hvad det er for en bil, hverken type eller farve. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0